24.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 23:49
Medemblik Actueel.

Een speelster van Sporting Andijk en Strandvogels dueleren om de bal (Foto aangeleverd)

Meer dan 100 teams tijdens Sporting Andijk Jeugdtoernooi 2017

ANDIJK – Met meer dan 100 deelnemende teams staat het jeugdtoernooi van Sporting Andijk weer voor de deur. Het toernooi vindt dit jaar plaats op 20 en 27 mei op de accommodatie van Sporting Andijk.

20 mei gaat de bal dit jaar voor het eerst rollen. Dit wordt gedaan door de jongens onder 9. In het middagprogramma van 20 mei is er ruimte voor de kunsten van de jongens onder 13 en daarna de jongens onder 15. De daaropvolgende speeldag is 27 mei. Op deze dag komen de kabouters aan bod, evenals de jongens onder 11 jaar en de meiden onder 13, 15 en 17 jaar.

Sportiviteit staat bij Sporting Andijk hoog in het vaandel. Met medewerking van de Rabobank is er net als in 2016 een sportiviteitsprijs. Deze prijs wordt uitgereikt per doelgroep. Het meest sportieve team binnen de doelgroep, die tijdens de wedstrijden worden beoordeeld door scheidsrechter en mensen langs de kant van de commissie, verdiend een sportiviteitsprijs. Tijdens beide toernooidagen is er weer de vertrouwde loterij met mooie prijzen. De inkomsten van het jeugdtoernooi komen geheel ten goede aan de jeugd van Sporting Andijk.

Nieuw dit jaar is de schmincker die 20 mei in de ochtend op het terrein van Sporting Andijk zal zijn. Iedereen kan zich kosteloos laten schminken door deze specialist!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?