Medemblik Actueel.

Nieuweboer zaalvoetbal
Voetbal

Voetbal: Vrone 2 geen partij voor zaalvoetballers Nieuweboer

WERVERSHOOF – Bij de thuiswedstrijd tegen Vrone 2 ontbraken door blessures en verplichtingen 5 basis spelers en werd het team aangevuld met de reserves Thijs Schouten, Jef Koomen, Bryan Broedersz en Tim Neuvel. In de eerste 90 seconden kwam Nieuweboer niet van de eigen helft en had een aantal keren balverlies door misverstanden.

In de 2e minuut de eerste geslaagde combinatie over 4 spelers, welke na een overstap van Tim Neuvel door Sven Deen koel werd afgerond. Een sterker Nieuweboer zette vele mooie aanvallen op en kreeg voldoende kansen. Echter de juiste afstemming ontbrak. Daarnaast kwam Vrone na een ingestudeerde corner halverwege de eerste helft op gelijke hoogte. Lex Bakker bracht de marge voor de wissel met 2 goede acties op 2 doelpunten.

Na de wissel kwam Vrone nog een keer terug. Na de 4-2, een geplaatst schot van Jef Koomen na een goede actie, speelde Nieuweboer in de laatste 15 minuten een ontspannen wedstrijd en brachten Sven Deen en Lex Bakker de verdiende 6-2 overwinning op het bord. Na verwerking van de uitslagen staat Nieuweboer met 7 verliespunten op de 2e plaats achter DWOW met 3 verliespunten uit Wieringenwerf.

Woensdag 15 november speelt Nieuweboer in Beverwijk tegen FC B.

Reageren via facebook