18.3 C
Medemblik
3 juli 2020 13:51
Medemblik Actueel.

Strandvogels Meisjes onder 13 is kampioen!!!

ONDERDIJK – Zaterdag 3 december is het team van Strandvogels Meisjes onder 13 kampioen geworden! Nou ja, eigenlijk waren ze vorige week al kampioen, maar deze week werd het echt officieel. Want deze zaterdag stond de laatste wedstrijd op het programma, tegen DWOW MO13-2. Die ploeg, gestoken in prachtige tenues waarbij het gebruikelijk wit was vervangen door roze, had de “eer” tegenstander te zijn in de kampioenswedstrijd.

Maar echt een eer is dat natuurlijk niet, want Strandvogels heeft het hele seizoen nog geen enkel cadeautje gegeven. De voorgaande tien competitiewedstrijden werden gewonnen en ook in de beker bleef de ploeg foutloos. Uiteraard was het de bedoeling zonder puntverlies kampioen te worden. In de eerste helft ging het nog wat moeizaam, maar na rust kwam de machine echt goed op gang. De teller stopte uiteindelijk bij 10-1 waardoor het kampioenschap overduidelijk binnen was.

Ongeslagen kampioen dus, 33 punten uit 11 wedstrijden. En met een doelsaldo van 82 voor en slechts 16 tegen steeg de ploeg ver boven de competitiegenoten uit. Na afloop was er uiteraard grote vreugde, al weer het tweede kampioenschap van dit team. Er was champagne, bloemen, drinken en snoep en dat allemaal onder het toeziend oog van veel publiek. Meiden gefeliciteerd! En dit geldt uiteraard ook voor coach Ron, assistent Jeroen en de trainsters Mandy, Eva en Anouska.

Reageren via facebook