Medemblik Actueel.

Het Hof van Wognum. (afbeelding aangeleverd)
Algemeen Bedrijven

Hof van Wognum, een pareltje voor Wognum

WOGNUM – Eind 2016 is Aannemingsbedrijf Kuin B.V. gestart met de bouw van Hof van Wognum. Een nieuwbouwproject bestemd voor 55+-ers bestaande uit 8 grondgebonden en 18 gestapelde huurwoningen. Hof van Wognum wordt gebouwd aan de Kerkstraat in Wognum. Een mooie locatie in het centrum, dicht bij het winkelcentrum, een aantal maatschappelijke voorzieningen en nabij twee zorgsteunpunten.

De 18 gestapelde huurwoningen worden verhuurd door de Woonschakel. U kunt zich registreren als woningzoekende bij woonruimteverdelingssysteem Woonmatch via https://www.huurwoningwestfriesland.nl. Voor deze woningen geldt een inkomenstoets.

De 8 grondgebonden levensloopbestendige woningen worden verhuurd door Kuin Vastgoedbeleggingen B.V. De huurprijs van de woningen is € 975,00 per maand. Elke woning biedt een volledig gelijkvloers woonprogramma: keuken, woonkamer, hoofdslaapkamer, badkamer en gastentoilet. Ook de omgeving van de woningen wordt integraal toegankelijk, wat betekent dat u zonder hindernissen bij uw woning kunt komen. Het bijzondere ontwerp is erop gericht om u een sociaal veilige woonomgeving te bieden zodat u er ontspannen kunt wonen.

De woning wordt uitgerust met een luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Koelkast, vriezer, gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Als eerste bewoner kosteloos keuze uit diverse frontjes, greepjes en bladen. Ook elektrisch koken behoort tot de mogelijkheden.

De woningen worden opgeleverd in juli 2017.

Heeft u interesse en bent u 55 jaar of ouder? Neem dan contact op met 06-35112274 of verhuur@kuinbv.nl en wij geven u graag een toelichting op het project en de mogelijkheden.

Reageer op dit onderwerp

X