Medemblik Actueel.

Algemeen Medemblik

Fixi app werkt niet naar behoren

MEDEMBLIK – De Fixi app die inwoners van de gemeente Medemblik kunnen gebruiken om een melding naar de gemeente te doen als er bv een gevaarlijke situatie bij hun in de buurt is, losliggende stoeptegels, een tak die van een boom af is gebroken , etc etc etc.  blijkt niet naar behoren te functioneren.

Het probleem met Fixi is dat deze een melding geeft dat een probleem ‘gefikst’ was terwijl dit helemaal niet het geval bleek te zijn. De oorzaak ligt bij Fixi zelf, deze stuurt een ingekomen melding door naar de juiste afdeling en geeft dan de melder de melding dat de melding is gefikst.

De gemeente Medemblik is nu samen met de ontwikkelaar van Fixi aan het kijken hoe dit op een zo kort mogelijke termijn kan worden opgelost, hoe lang dit gaat duren kan de leverancier van de app niet vertellen.  De gebruikers van de app krijgen automatisch een update als deze beschikbaar is.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X