Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is het hoofdzakelijk bewolkt maar zo nu en dan zullen wij toch ook de zon nog wel te zien krijgen. De middagtempeatuur blijft steken op een frisse 13 graden bij een zwakke wind uit het westen. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 6 graden.

Het weer voor de rest van de week

Zaterdag meer ruimte voor de zon, 13 graden een zwakke wind, 2Bft, uit het westen. Zondag wordt de mooiste dag van de nieuwe week, een temperatuur van 18 á 19 graden, veel zon en een zwakke wind uit het zuiden zorgen ervoor dat de zondag zijn naam eer aan doet. Na zondag daalt het kwik overdag weer naar rond de 12 graden en vanaf dinsdag neemt de buienkans ook toe, zeker op woensdag houden wij het niet droog.

Reageren via facebook