Medemblik Actueel aankomende zaterdag deels offline

MEDEMBLIK – Aankomende zaterdag 8 april gaan wij voor een groot deel van de dag offline wegens groot onderhoud aan de website. Door de sterk toegenomen hoeveelheid bezoekers aan Medemblik Actueel, nu dagelijks tussen de 9000 en 13000 (unieke) bezoekers, waarvan de meeste gebruik maken van een tablet of smartphone zullen wij de website gaan aanpassen om dit nog gebruiksvriendelijker te maken voor deze bezoekers.

De laatste maanden zien wij een duidelijke omslag van pc naar mobiele apparatuur bij onze bezoekers. Zo gebruikt 70% van onze bezoekers een laptop/tablet, 21% een smartphone en 9% van de bezoekers gebruikt een pc.

Met het aanpassen van het layout krijgen de bezoekers die gebruikmaken van mobiele apparatuur een snellere en veel beter leesbare website te zien. Voor de gebruikers van een pc zal er ook veel veranderen, de website zal voor deze groep vooral een stukje smaller worden maar ook voor deze groep zal de website ook beter leesbaar worden.

Wij verwachten dat ergens in de middag de website weer volledig up and running zal zijn. In de dagen daarna zullen wij de website fine tunen en foutjes die wij nog niet hebben ontdekt verhelpen.

Reageren via facebook