16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 22:14
Medemblik Actueel.

Hoe 1 paal voor een knetterende ruzie zorgt. (Foto: GoogleMaps)

PWF wil oplossing parkeerproblemen omwonenden Kerkplein Medemblik

MEDEMBLIK – Siem Zeilemaker van de PWF-fractie wil opheldering van het college van Medemblik of zij wisten dat het kerkbestuur het parkeerterrein op het Kerkplein gingen afsluiten voor het verkeer en enkel nog voor leden van de kerk beschikbaar maakten.

Lees ook: Kerkbestuur had oplossing parkeerproblemen Kerkplein, bewoners wilden die niet

Zeilemaker wil van het college weten hoe het zit met dit terrein, of dit niet op kosten van de gemeenschap is ingericht en of er bij het inrichten van de Kerkplein niet is afgesproken dat dit een openbaar toegankelijk terrein zou blijven.

Zeilemaker vraagt zich daarom ook af of de gemeente wel toestemming heeft gegeven voor afsluiting van het Kerkplein. 

Reageren via facebook