19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 11:41
Medemblik Actueel.

DJ Workshop jongerencentrum Everland Wognum

WOGNUM – Jongerencentrum Everland, Sportlaan 13 in Wognum verzorgt een dj workshop voor jongeren van groep 8 tot en met 17 jaar uit de gemeente Medemblik. Vier avonden vinden plaats op donderdag 13 april en 20 april, 11 en 18 mei. Met als afsluiter op 20 mei een dj wedstrijd voor familie, vrienden en fans.

Alle deelnemers krijgen een dj workshop-diploma en ze maken kans op een mooie prijs. De cursisten leren de basishandelingen van een draaitafel, techhouse, que-en, beatmatchen, een lopende mix voorbereiden, back2back, een mashup maken en voorbereiden op de finale-avond.

De deelnemers krijgen les van dj Ayrik, Mark Tool en dj RW (Rik Weber). Deelname kost 10 euro. Na voldoende aanmeldingen gaat de workshop door. Wie de nieuwe Martin Garrix wil worden, kan zich aanmelden via jceverland@gmail.com onder vermelding van dj workshop. Vergeet niet naam, adres, leeftijd en telefoonnummer te vermelden.

Reageren via facebook