Zwembad ‘De Spetter’ Abbekerk zoekt vrijwilligers.

ABBEKERK – Vanaf zondag 30 april tot en met zondag 10 september gaat Zwembad ‘De Spetter’ weer open, als er tenminste voldoende vrijwilligers zijn die de kassa-kiosk willen bemensen. Iedereen vanaf 16 jaar, kan hierbij helpen.

Een vrijwilliger is verantwoordelijk voor de kassa, het tellen van de bezoekers en de verkoop in de kiosk. Een kassa-kioskdienst op zaterdag en zondag duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Op werkdagen is het zwembad geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De eerste dienst duurt van 12.00 tot 16.00 uur en de tweede dienst van 16.00 tot 20.00 uur. De Spetter vraagt vrijwilligers altijd een kwartier eerder aanwezig te zijn om alles op te starten. U kunt zich aanmelden voor een vaste dag in de week, of voor een aantal specifieke data.

Indien u geïnteresseerd bent, horen zij dat graag via: vrijwilligerskiosk@gmail.com

Reageren via facebook