Medemblik Actueel.

Voetbal

Voorbeschouwing RKEDO 1 – Strandvogels 1

ONDERDIJK – Aanstaande zondag staat de altijd lastige uitwedstrijd tegen R.K.E.D.O. op het programma. Thuis wisten wij deze met 2-0 te winnen dankzij 2 treffers van Jordy Weel. Vorig seizoen was het Sebastiaan Weel die 2x scoorde. Toen werd er nipt met 1-2 gewonnen. Een uitslag waar we nu ook voor zullen tekenen. Toen was het een zeer mistige partij en ook dit jaar zijn de weersverwachtingen niet al te best. Maar R.K.E.D.O. heeft ook kunstgras dus de wedstrijd gaat zeker door.

R.K.E.D.O. staat knap 6e in de stand maar speelt eigenlijk nergens voor. Zij kunnen zich wel gaan richten op de 3e periode, maar die begint pas volgende week. Ook wij maken natuurlijk kans op de 3e periode maar als wij hoog in de stand eindigen, nemen wij misschien de periode van aanstaande kampioen Grasshoppers over. Laten we hopen dat onze mannen daarvan doordrongen zijn, en dat ze er alles aan gaan doen om de 3 punten mee naar huis te nemen.

Reageren via facebook