Medemblik Actueel.

Archieffoto

Heb jij je al ingeschreven voor de 7e MirandaMania Spinningmarathon…

MEDEMBLIK – Dit jaar hebben we het thema “Voor wie fiets jij”. Miranda zette zich altijd in voor goede doelen. Zij heeft ook enorm gestreden tijdens haar ziekte “melanoomkanker”. Met haar energie en kracht zetten wij haar gedachtengoed voort.

Helaas hebben wij allemaal (u en ik) teveel van zulke verhalen in onze omgeving. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal, naar uw strijd, waarvoor zet u zich in. Denk hierbij aan een memoriam voor een verloren dierbare, aan een vriend/vriendin die nu strijd tegen een oneerlijke ziekte of aan een ziekte waar meer aandacht voor zou moeten zijn.

Deel deze verhalen met ons. Als u het op prijs stelt besteden we er aandacht aan tijdens de marathon. Zodat wij met z’n allen u een steuntje in de rug kunnen geven.

Er zijn nog een beperkt aantal fietsen beschikbaar, voorkom teleurstelling en schrijf je in. Dit kan heel eenvoudig door op onderstaande link in te schrijven. http://www.mirandamania.nl/inschrijven-marathon

Reageren via facebook