9-jarige Isa uit Sijbekarspel kreeg de verrassing van haar leven.

SIJBEKARSPEL – Een dag om nooit te vergeten voor onze 9-jarige ambassadeur Isa. Afgelopen woensdag werd zij uitgebreid in het zonnetje gezet in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. De VriendenLoterij had hier een grote verrassing voor haar in petto: samen met haar ouders en broertjes Lars en Stijn mag zij binnenkort een weekend naar Disneyland Parijs. Dit weekend wordt gefinancierd vanuit het VriendenFonds van de VriendenLoterij, een fonds dat hartenwensen laat uitkomen voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben of iets extra’s verdienen.

POSITIEF IN HET LEVEN ONDANKS TEGENSLAG

Isa heeft de spierziekte SMA en zit in een elektrische rolstoel. Sinds haar vierde jaar is zij ambassadeur van het fonds. Samen met haar ouders en haar broertjes Lars en Stijn zet ze zich in om geld in te zamelen voor het fonds en om hun verhaal te vertellen. Ook in hele spannende tijden zoals, vorig jaar tijdens een risicovolle operatie, zijn Isa en haar familie bereid hun ervaringen te delen.

Lees ook: Hoera… Isa krijgt haar loopstoel

Wij kennen geen gezin dat zo positief in het leven staat en alles uit het leven haalt, als de familie van Isa. En dat ondanks het verdriet en de tegenslagen die ze kennen in het leven van een gezin met een klein meisje dat de spierziekte SMA heeft.

Isa is door het dolle heen nadat zij hoort dat haar droom uitkomt: Ik kan het nog steeds niet geloven! Ik ken het pretpark alleen van TV en van plaatjes. Het is mijn grootste wens met Mickey Mouse op de foto te gaan. Dat gaat nu gebeuren!”

Reageren via facebook