15.9 C
Medemblik
27 mei 2020 00:13
Medemblik Actueel.

Archieffoto

Culinair aan de kade gaat gewoon door

MEDEMBLIK – Ondanks dat er vanavond weer de nodige aan regen en onweer wordt verwacht gaat de start van de Waterweek in Medemblik gewoon van start en dus ook Culinair aan de Kade.

Bert de Jong van de S.T.E.M. zegt tegen Medemblik Actueel dat alles onder controle is, er diverse maatregelen zijn genomen om het niet in het water te laten vallen en dat de bezoekers gewoon kunnen komen en kunnen genieten van een mooie vrijdagavond op de kade van de Oosterhaven in Medemblik.

Groter, beter mooier

Anno 2018 zijn er 5 restaurants op de Oosterhavenkade. Er is afgesproken wat er gekookt wordt, er zit een duidelijke lijn in qua menu. De wijnen zijn ook serieus beoordeeld, de organisatie staat. Er staan  restaurants op de kade als tevens op het ponton (super mooi om te zien). De kade staat weer vol met banken en tafels, zitjes en uiteraard parasols, wat er ook gebeurt: Culinair aan de kade gaat altijd door!

Deelnemende restaurants:

  • Portugees restaurant “Costas” (Medemblik)
  • Restaurant “ATC Misfits (Medemblik)
  • Restaurant “Het wapen van Medemblik” (Medemblik)
  • Restaurant “Hof van Medemblick” (Medemblik)
  • Restaurant “Meijers” (Medemblik)

Reageren via facebook