7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 19:27
Medemblik Actueel.

Oefenwedstrijd Strandvogels 1 loopt uit in de Jordy- en Sebastiaan Weel-show.

ONDERDIJK – Gezien de uitslag en wie de 4 doelpunten hebben gemaakt kan je eruit opmaken dat de oefenwedstrijd tegen DWOW uit Wieringerwef in het teken stond van de ‘Weel-show’.

Strandvogels speelde ook nu een prima wedstrijd, maar de eerste goal werd gemaakt door de bezoekers. Al na ruim vijf minuten sneden zij door het centrum van de defensie en ook keeper Edwin Hoogland kon geen redding meer brengen. Vijf minuten later kwam Strandvogels voor het eerst goed door. De weer teruggekeerde Erwin Neuvel kon de score net niet in evenwicht brengen.

Daar slaagde Jordy Weel in de 20e minuut wel in en op fraaie wijze ook. Van grote afstand zag hij dat de keeper ver voor zijn doel stond en het schot was vervolgens prachtig op maat. Strandvogels nam meer en meer het initiatief en ging nadrukkelijk op zoek naar een voorsprong. Tegelijk was het oppassen voor de tegenstoot van DWOW, maar de verdediging stond na de misser in de 5e minuut prima. In de 25e minuut vond Strandvogels de voorsprong waar het nadrukkelijk naar op zoek was. Met een mooie pass wist Bryan Broedersz Jordy Weel te bereiken. Diens schot werd nog wel half geblokt, maar haalde het tot over de doellijn. In deze stand kwam voor rust geen verandering meer.

Na rust pakte Strandvogels het weer goed op en al in de 50e minuut werd de voorsprong uitgebreid. Het was Sebastiaan Weel die met een bekeken schot de keeper volstrekt kansloos liet. Strandvogels had duidelijk het betere van het spel en zette DWOW steeds goed vast. Maar ook de bezoekers speelden zoveel mogelijk pressing waardoor het een leuk duel was om te zien. Ongeveer halverwege de tweede helft veroverde Rens Grooteman de bal op het middenveld. Hij stuurde daarna Jordy Weel goed diep en die maakte zijn derde en Strandvogels’ vierde goal.

Strandvogels 1 – DWOW 1 (oefenwedstrijd)

Wedstrijddatum: zondag 29 januari 2017
Uitslag: 4-3 (2-1)
Scoreverloop: 0-1; Jordy Weel 1-1; Jordy Weel 2-1; Sebastiaan Weel 3-1; Jordy Weel 4-1; 4-2; 4-3

Selectie:
Edwin Hoogland, Martijn Weel, Merlijn Weel, Ton Lakeman, Rowin de Wit, Mitch Hofland, Erwin Neuvel, Sebastiaan Weel, Bryan Broedersz, Mario Smak, Gijs Laan, Jordy Weel en Rens Grooteman

 

Reageren via facebook