Strandvogels vergeet te winnen tegen VVW

WERVERSHOOF – Strandvogels heeft nagelaten VVW voor het derde opeenvolgende jaar uit te schakelen in de groepsfase van het bekertoernooi. De afgelopen twee jaar plaatste Strandvogels zich zelf voor die volgende ronde door onder andere de aartsrivaal uit te schakelen.

Dit jaar had FC Medemblik kunnen profiteren van de rivaliteiten tussen de buren uit Onderdijk en Wervershoof. Strandvogels was door de nederlaag tegen FC Medemblik zelf al uitgeschakeld, maar VVW moest winnen van de Vogels om de volgende ronde te bereiken. Dat deden de zuiderburen in extremis, maar dat kon Strandvogels vooral zichzelf verwijten.

VVW 1 – Strandvogels 1 (beker)

Wedstrijddatum: zondag 15 september 2019
Uitslag: 3-2 (1-1)
Scoreverloop: 1-0; Stijn Sierkstra 1-1; Dawid Zerek 1-2; 2-2; 3-2

Selectie:
Edwin Hoogland, Rowin de Wit (Mitch Hofland), Jeroen Mol, Tigo Harder en Merlijn Weel (Igor Lewczuk); Stijn Sierkstra, Tim Broersen (Tijmen de Kroon), Siebren Waardenburg en Hessel Waardenburg); Jordy Weel en Dawid Zerek

Beker (poulefase)

# Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt. Voor Tegen Saldo
1 VVW 3 2 1 0 7 12 3 +9
2 FC Medemblik 3 2 1 0 7 8 2 +6
3 Strandvogels 2 0 0 2 0 3 5 -2
4 MOC 2 0 0 2 0 0 13 -13

[signoff]

 

 

Reageren via facebook