Medemblik Actueel.

Voetbal

Hauwert’65 krijgt te weinig tegen Kleine Sluis

HAUWERT – H65 hield aan zijn derde wedstrijd van het seizoen een dubbel gevoel over. De manier zoals de ploeg ontwikkeld is goed om te zien. Ondanks enkele blessures en afwezigen weet de groep het prima op te vangen. Het heeft ervoor gezorgd dat H65 de betere ploeg was dan Kleine Sluis. Dat je dan in de blessuretijd alsnog een gelijkmaker (1-1) om je oren krijgt is zuur en wrang, maar zijn ook de wetten in het voetbal.

De eerste wedstrijd van een belangrijke serie biedt voldoende perspectieven. Volgende week gaan we op bezoek in Bovenkarspel om het op te nemen tegen KGB. Momenteel een topper, beide ploegen staan namelijk met 3 gespeeld vijf punten gedeeld 3e. het belangrijkste voor H65 is de ontwikkeling die de ploeg nu doormaakt. Na 2 krenten in het seizoen (VVW en SEW) moeten we de volgende stappen maken.

Opstelling H65: Sebastian Redeker, Shady Shastawy, Jeroen Houtsma ©, Jeroen Wit, Bas Bennis, Stefan van Diepen, Shetiel Dekker (60. Thomas Beerepoot), Makram Shastawy, Lars Bakker, Roland Ruijter (81. Niels Korrel), Yusuf Durmaz (60. Niels Veldkamp)

Reageren via facebook