6.3 C
Medemblik
2 december 2020 01:08
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wolkenvelden maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met afwisselend wolken en perioden met zon. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een zwakke wind uit het oosten. In de nacht naar zondag gaat het enkele graden vriezen.

Het weer voor zondag

Zondag is er veel zon en loopt de temperatuur op naar 4 graden, de wind waait uit het oosten en is zwak, 2Bft. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur tot een graad of 6 onder het vriespunt.

Het weer na zondag

Ook na zondag blijven wij rustig winterweer houden, overdag enkele graden boven nul en in de nachten lichte vorst. De wind komt uit zuid tot zuidoostelijke richting en is zwak, later in de week matig. De nachten blijven in het teken van lichte nachtvorst staan.

Reageren via facebook