Weerbericht Medemblik: zonnige perioden maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Na de regen van donderdag belooft vandaag een mooie zonnige dag te worden, al zijn er ook nog wolken die regelmatig de zon zullen verhullen.

De temperatuur loopt op naar rond de 9 á 10 graden bij een matige zuid/zuidwestelijke wind. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar rond de 5 graden.

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag is er een kans op regen maar ook is er soms wat zonneschijn, zondag is meer ruimte voor de zon en blijf het zo goed als droog. Overdag 10 graden op zaterdag dalend naar 8 graden op zondag wat tevens een voorbode is van een week waarbij de temperatuur de 8 graden maar nipt gaat halen. De wind blijft uit het zuidwesten waaien en is overwegend matig van kracht.

Na het weekend gaan we weer terugvallen in wisselvalligheid, elke dag vallen er wel buien maar hebben we ook perioden van zon, overdag rond de 8 graden, in de nachten rond de 5 graden. De wind zit vast in de zuidwesten en is matig van kracht.

[signoff]

Reageren via facebook