Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met soms wat zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag is het bewolkt maar zo nu en dan zullen wij toch ook een glimp van de zon te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar een frisse 12 graden bij een matige wind uit het westen. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 5 graden.

Het weer voor de rest van de week

Woensdag wordt een regenachtige dag en met een beetje geluk haalt de temperatuur nog de 11 graden. De wind is vrij krachtig 5Bft. en waait uit het westen. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 7 graden.

Ook de dagen daarna is er veel bewolking maar neemt de neerslagkans wel weer af, de temperatuur schommelt rond de 11 graden en de wind is matig en waait uit het westen tot noordwesten.

Ook op de langere termijn zit er nog niet echt een verbetering in wat de temperatuur betreft.

Reageren via facebook