Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar wel droog

MEDEMBLIK – Vandaag overheerst de bewolking maar de kans op neerslag is nihil. De middagtemperatuur blijft steken bij 5 graden, wat vrijwel gelijk is aan het jaarlijkse gemiddelde voor deze tijd van het jaar. De wind is zwak, 2Bft, en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag gaat het licht vriezen.

Het weer voor donderdag

Donderdag wordt een zonnige dag, de zon zal vrijwel de gehele dag te zien zijn maar door de aanvoer van koude lucht uit het zuidoosten van Europa wordt het overdag niet veel warmer dan een graad of  1 bij een zwakke wind uit het zuiden. ’s Nachts vriest het 3 tot 4 graden.

Het weer na donderdag

Vrijdag wisselend bewolkt met periodes met zon, temperatuur overdag rond de 2 graden. Zaterdag(oudjaarsdag) temperatuur overdag 7 graden met vrij veel bewolking waaruit ’s avonds mogelijk wat motregen kan vallen. Zondag (nieuwjaarsdag), temperatuur overdag 7 graden, veel bewolking en enige tijd regen. Na zondag blijft het onstabiel met elke dag wel kans op 1 of meerdere buien.

Reageren via facebook