16.6 C
Medemblik
9 juli 2020 13:48
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – koude start, in de avond kans op (natte) sneeuw

MEDEMBLIK – Vandaag is het koud, maar zonnig en rustig. In de middag neemt de bewolking toe en later in de avond is er kans op wat lichte sneeuw. Er komt later een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt.

Het weer voor zaterdag

Zaterdag is het alweer een stuk warmer dan vandaag, de middagtemperatuur loopt op naar rond de 6 graden bij een vrij matige wind uit het zuidwesten, wel zullen er regelmatig enkele buien vallen, in de ochtend kan dit (natte)sneeuw zijn en is er ook kans op ijzel. In de nacht naar zondag koelt het af naar 3 graden boven het vriespunt.

Het weer voor zondag

Zondag nog weer iets warmer met 8 graden, de wind blijft matig,3Bft en draait naar het westen. Er zullen van tijd tot tijd enkele buien vallen maar enorme hoeveelheden zullen dit niet zijn. In de nacht naar maandag blijft de temperatuur steken op 5 graden boven nul.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?