24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 15:29
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en koud

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een echte vorstdag, de temperatuur komt niet boven de nul graden uit en door de matige wind die waait uit het oosten voelt het ook nog eens een stuk kouder aan. In de nacht naar dinsdag gaat het matig vriezen maar in het open veld kan het streng gaan vriezen.

De rest van de week vriest het ook overdag enkele graden en is het vrij zonnig maar zullen er toch ook soms wat wolken voor de zon schuiven. Op woensdag en donderdag wordt het door de vrij krachtige wind voor het gevoel bitterkoud zo rond de -10 tot -12, hou daar dus rekening mee met je kleding. In de nachten gaat het matig tot soms streng vriezen -6  tot lokaal -10 graden.

Vanaf het weekend lijkt de winter weer voorbij te zijn, dan stijgt de temperatuur naar weer enkele graden boven nul en neemt de kans op sneeuw ook toe.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?