Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Overwegend bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – De dag start koud maar dat gaat al snel veranderen door de aanvoer van vochtige warmere lucht uit het zuidwesten. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar een graad of8 bij de een zwakke tot matige zuidwestelijke wind. Uit de bewolking valt zo nu en dan wat (mot)regen. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik niet veel door de dichte bewolking.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Het weekend verloopt warm en nat, elke dag vallen er wel diverse buien en er staat ook veel wind. De temperatuur loopt op naar 8 graden.  Wel is er zo nu en dan nog wat ruimte voor de zon om te schijnen.

Na het weekend draait de wind van zuidwest op maandag naar het noordwesten en blijft het vrij stevig waaien. Overdag 5 graden en in de nacht naar dinsdag 3 graden.

na maandag komen we in een wat rustigere vaarwater maar dan neemt de kans op mist weer toe, overdag 5 gaden op dinsdag en woensdag, donderdag draait de wind weer naar de zuidoosthoek en dan komt de temperatuur weer amper boven het vriespunt uit en gaat het zo nu en dan even sneeuwen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook