Weerbericht Medemblik – opnieuw zeer warme dag

MEDEMBLIK – Ook vandaag wordt opnieuw een zeer warme dag, dinsdag werd het ook in de gemeente Medemblik ruim 30 graden met 30.3 graden wat tegens een recordhitte betreft voor de maand september. Nooit eerder was het zo heet in de maand september als op 13 september 2016. 

Vandaag gaat de temperatuur weer snel richting de 30 graden en mogelijk er weer overheen, de wind is zwak 2Bft en waait uit het oosten. In de nacht van woensdag op donderdag blijft het nog lang warm met een temperatuur van boven de 20 graden. Pas tegen de ochtend zal de temperatuur iets onder de 20 graden duiken.

Het weer voor donderdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 30 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 24 °C.

Het weer na donderdag

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Medemblik, met vrijdag kans op onweer. De temperatuur daalt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 3. Na het weekend neemt de kans op zon af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 12 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.