Weerbericht Medemblik – het blijft lang een klein wereldje door de mist

MEDEMBLIK  – De mist die gistermiddag weer terug is gekomen blijft ons ook vandaag parten spelen. Grote kans dat ook vandaag de wereld een klein wereldje blijft door de hardnekkige mist. En ook door deze mist zal de temperatuur niet veel verder oplopen dan tot een graadje of 3. De wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het zuiden.

Het weer voor zaterdag (Oudjaarsavond)

Zaterdag draait de wind naar het zuidwesten en neemt toe in kracht naar matig waardoor we van de mist af zijn maar de wolkendek blijft gesloten en zaterdagavond kan hier soms wat lichte motregen uitvallen. De temperatuur loopt op naar 6 graden en in de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar rond het vriespunt waardoor de kans op gladheid toeneemt.

Het weer na zaterdag

Zondag (Nieuwsjaarsdag) overdag temperatuur rond de 5 graden, ’s nachts rond 4 graden, wind matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft uit het zuidwesten en vanaf de middag kans op stevige buien. De rest van de week blijft het onstabiel weer met elke dag wel 1 of meerdere buien bij een temperatuur van rond de 7 á 8 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het westen.

Reageren via facebook