Weerbericht Medemblik – zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij zonnige perioden maar afgewisseld met laaghangende bewolking. De middagtemperatuur blijft steken op 3 graden bij een zwakke wind uit het oosten. In de nacht naar woensdag gaat een graad of 2 vriezen. Tijdens zonsopkomst woensdagochtend is er kans op lokale gladheid.

Het weer voor woensdag

Woensdag gaat de wisselvalligheid sterk toenemen, de middagtemperatuur loopt op naar 5 graden, de wind draait naar het zuidwesten en is matig, 4Bft. In de nacht naar donderdag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.

Het weer na woensdag

Na woensdag gaan we een onstuimige periode tegemoed, de wind zal aantrekken naar vrij krachtig en tijdens de kerstdagen mogelijk krachtig tot stormachtig, de kans op neerslag neemt ook fors toe, zeker op donderdag en in het weekend kunnen er flinke buien gaan vallen. De temperatuur loopt op naar rond de 10 á 11 graden in het weekend. Daarmee is de kans op een witte kerst totaal verdwenen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.