6.8 C
Medemblik
21 januari 2021 12:04
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Mist gedurende de ochtend.

MEDEMBLIK – De dag start vandaag met lokaal kans op mist, op de plaatsen waar mist hangt zal deze niet snel oplossen. In de loop van de dag breekt soms de zon door maar uit de nog steeds aanwezige bewolking kan nog een enkel vlokje sneeuw gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 1 en daalt in de nacht naar donderdag naar -3.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Donderdag en vrijdag zijn dagen waarop de zon weer regelmatig te zien zal zijn maar door de zwakke tot matige oost/zuidoostelijke wind komt de middagtemperatuur niet boven het vriespunt uit. En in de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het plaatselijk matig tot streng vriezen, -7 tot -10 graden.

Het weekend kent een veel ander weerbeeld, zaterdag draait de wind naar het zuiden en trekt er een storing over het land met regelmatig een bui. Overdag wordt het 7 graden en in de nacht naar zondag dalend naar -3 waardoor de kans op gladheid zeer reeël is. Zondag is een bewolkte dag met een zwakke zuidwestelelijke wind. Overdag 6 graden en in de nacht naar maandag dalend naar -1.

[signoff]

Reageren via facebook