Inwoners gemeente Medemblik doneren gul tijdens collecteweek Nationaal MS Fonds

MEDEMBLIK – De landelijke collecteweek van het Nationaal MS Fonds november jl., was een groot succes. In de gemeente Medemblik is een bedrag van 4.618 euro 78 opgehaald. De collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor het Nationaal MS Fonds. De opbrengst wordt gebruikt om te investeren in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS én in innovatieve onderzoeken om MS te genezen.

Collectant gemist? Ga naar www.mscollecte.nl en doneer online. Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of sms STOPMS naar 4333 en doneer eenmalig 2 euro. Het Nationaal MS Fonds ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van donaties en giften.

Wie zich ook sterk maken wil maken tegen MS, kan zich aanmelden als collectant via www.mscollecte.nl of tel. 010-5919839.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.