32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 16:43
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – tropisch heet

MEDEMBLIK – Vandaag in de ochtend misschien wat mistvelden, maar die lossen vlot op. Daarna is het zonnig, al komt er uit het westen ook sluierbewolking. Niet helemaal onbewolkt dus, maar wel warm: maxima van 30 graden (het september-record voor Noord-Holland is overigens 31,7). Er staat een matige zuidoost- tot oostenwind, windkracht 3 tot 4 in de middag. 

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 30 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 25 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Medemblik. De temperatuur daalt tot 19 °C overdag en 13 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?