16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:39
Medemblik Actueel.

Terughaalactie Noma traphekje, gevaar voor ophanging kinderen

MEDEMBLIK – Een onderzoek naar de veiligheid van dit veiligheidshek door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) heeft Meubleplus doen besluiten om de verkoop van genoemd artikel te stoppen. Tijdens het onderzoek is gebleken dat zowel aan de zijkant als aan de onderzijde van het veiligheidshekje openingen aanwezig waren waardoor er een gevaar bestaat dat een kind er doorheen- of onderdoor kan klimmen, met de kans op ophanging aangezien het hoofd niet door de opening kan.

Indien u in bezit bent van het hierboven afgebeelde artikel in de kleur naturel hout, wit hout of grijs hout, met productiecode 062015 en productiecode 30042016, verzoekt Meubleplus BV.  u om het gebruik van dit artikel onmiddellijk te stoppen. Meubleplus BV. verzoekt u het veiligheidshek te retourneren naar het filiaal waar u dit artikel heeft gekocht. U ontvangt dan een vervangend product of u kunt het aankoopbedrag retour krijgen.

Artikel: Noma extending wooden gate welke is verkocht van 12 februari 2016 tot 26 juli 2016 Product code: 062015 en 30042016 (deze kunt u vinden aan de onderkant van het hekje)

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?