Weerbericht – buien, later ook opklaringen

MEDEMBLIK – Na de overvloedige neerslag van afgelopen nacht waar lokaal bijna 20mm is gevallen valt er overdag ook nog een enkele bui. In de loop van de middag trekken de zwaarste buien weg en kan de zon soms even tevoorschijn komen. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden bij een krachtige, tijdens buien soms harde wind uit het noordoosten. In de nacht naar dinsdag vallen er nog steeds enkele buien en daalt het kwik naar 7 graden.

Dinsdag is de koudste dag van de week, de temperatuur heeft moeite om boven de 10 graden uit te komen en overdag vallen er enkele buien maar de zon heeft ook soms even de kans om te schijnen. De wind is vrij krachtig tijdens buien even krachtig en waait uit het westen. Na dinsdag knapt het weer op, de buien trekken weg, de zon komt tevoorschijn en de temperatuur maakt een sprongetje richting de 14 graden op woensdag, 12 graden op donderdag, 14 graden op vrijdag en in het weekend is het helemaal echt voorjaar met volop zon en temperaturen van rond de 18 graden.

 

Reageren via facebook