20.7 C
Medemblik
21 mei 2020 23:57
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 4 graden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met afwisselend wat bewolking en zonnige perioden. De middagtemperatuur blijft steken op zo’n 4 á 5 graden bij een zwakke wind waaiend uit het zuiden. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.

Het weer voor woensdag

Woensdag wordt een overgangsdag naar warmer weer, woensdag 7 graden met een matige wind uit het zuiden en in de nacht naar donderdag is de nachtvorst ook verdwenen.

Het weer na woensdag

De temperatuur stijgt tot 9 °C overdag en 5 °C ’s nachts. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op zon weer toe en daalt de temperatuur tot 6 °C overdag en 3 °C ’s nachts.

Reageren via facebook