Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag laat de zon zich nu en dan zien en slechts op een enkele plaats is een bui mogelijk De temperatuur loopt op naar circa 18 graden en de wind gaat uit het zuidwesten waaien en is matig van sterkte. Vrijdag is er een grotere buienkans. Zaterdag eveneens kans op wat regen of een bui, maar wel maximaal 22 graden.

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt maar neemt de kans op neerslag toe in Medemblik, met zondag nog wel kans op onweer. Het is 19 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer, maar ’s nachts kouder.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.