17.8 C
Medemblik
28 mei 2020 14:43
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met soms wat lichte neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking waaruit soms wat lichte neerslag kan vallen, maar er is ook zo nu en dan ruimte voor een glimp van de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot een graad of 7.

Het weer na vrijdag

Zaterdagoverdag zwaar bewolkt met weinig ruimte voor de zon. Uit de bewolking kan zo nu en dan wat neerslag vallen al kunnen sommigen een buiïge karakter hebben. De temperatuur is met 8 graden een stuk lager dan vandaag.  Zondag het zelfde laken en pak, veel bewolking, 7 graden, een matige wind uit het zuiden en de hele dag wel kans op een bui.

Volgende week lijkt de temperatuur weer richting de normale waarde van 4 á 5 graden overdag en rond het vriespunt in de nachten uit te komen. Wel blijft het sterk wisselvallig en kan er wat (winterse)neerslag vallen.

Reageren via facebook