Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselvallig met tegen avond kans op een bui

MEDEMBLIK – De vrijdag start met eerst nog kans op een bui waarbij zelfs een klap onweer niet is uitgesloten, maar in de loop van de ochtend komen er steeds meer opklaringen en zullen wij de zon vaker te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 11 á 12 graden bij een matige tot soms vrij krachtige wind uit het oosten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 5 graden.

Het weekend verloopt sterk wisselvallig, op zaterdag is er nog steeds kans op een bui met mogelijk wat winterse neerslag en wordt het 8 graden bij een matige wind uit het oosten tot zuidoosten. In de nacht naar zondag draait de wind naar het noorden en voert nog koudere lucht aan waardoor er kans is op een graadje nachtvorst. Zondag max. 6 graden, zonnige perioden maar ook nog steeds kans op een enkel buitje met misschien wel wat natte sneeuw daarbij.

Na zondag gaan we een periode van onbestendig weer tegemoet, maandag 6 graden en buien bij een matige oostelijke wind, dinsdag 11 graden en dan komt de wind uit het zuiden. De rest van de week overdag gemiddeld tussen de 8 en 10 graden en elke dag kans op enkele buien. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen, op vrijdag weer uit het zuiden.

Meer weer op www.weerstationmedemblik.nl

Reageren via facebook