Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – na regen komt zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag wordt het geleidelijk droog en later breekt de zon door. De temperatuur stijgt naar tussen 20 en 22 graden en de westenwind is vrij krachtig tot krachtig.
Het weer voor zaterdag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Medemblik, met vannacht nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer voor na zaterdag

De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen af in Medemblik. Het is 20 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 12 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 4. Vanaf woensdag wordt het overdag kouder, maar ’s nachts warmer.

 

Reageren via facebook