Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: bewolkt met lokaal mist, in de middag opklaringen

MEDEMBLIK – De dag start vandaag met veel bewolking en lokaal kan het even mistig zijn, later vanochtend komen er vanuit het zuidwesten buien onze regio binnendrijven en kan het gaan regenen. In de middag verdwijnen de buien en krijgen wij zelfs een paar opklaringen te zien. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden, waar 5 á 6 graden normaal is voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het zuidwesten en is matig van kracht.

Dinsdag en woensdag zijn ook 2 zwaar bewolkte dagen met op dinsdag nog kans op een enkel spatje regen, de zon zal op beide dagen niet veel te zien zijn en met 6 graden op dinsdag en 8 graden op woensdag ligt de temperatuur weer een stuk hoger dan de afgelopen dagen. Ook de nachtvost zijn wij kwijt, de nachttemperaturen schommelen zo rond de 5 graden.

Na woensdag slaat het weerbeeld om, we krijgen dan te maken met een storing van af de oceaan die voor regen gaat zorgen, de hoeveelheden wisselen sterk, zo is er er voor donderdag maar 1mm berekend maar voor vrijdag en zondag 6 en 9mm. Natte dagen dus.

Kijken wij even verder vooruit naar de kerstdagen, komt er een witte kerst? nee. Eerste kerstdag overdag 8 graden en buien, 2e kerstdag ook 8 graden overdag en buien, al zal op beide dagen ook de zon nog wel te zien zijn. Dus die witte kerst, u zult er voor naar de alpenlanden moeten afreizen.

Voor meer weer, kijkt u op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook