14.7 C
Medemblik
23 mei 2020 00:23
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking en regelmatig een bui

MEDEMBLIK – Vandaag overheerst de bewolking waaruit ook regelmatig wat neerslag zal vallen. De middagtemperatuur ligt fors hoger dan de afgelopen tijd, met een maximum van rond de 12 á 13 graden is het ruim boven normaal voor de tijd van het jaar. De wind is matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft. en waait uit het westen.

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Medemblik, met vannacht en morgenochtend regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 13 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 12 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en is de kans op regen hoog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 6 °C overdag en 3 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is vrij krachtig, windkracht 5. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 6 °C ’s nachts.

Reageren via facebook