Weerbericht Medemblik – regenachtige dag

MEDEMBLIK – Over het weer voor vandaag kunnen wij kort zijn, ‘regenachtig’. De dag begint nog vrij redelijk maar al snel trekt de bewolking dicht en gaat het regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een vrij krachtige soms krachtige wind uit het westen. 

Het weer voor de rest van de week

Donderdag overwegend bewolkt maar wel zo goed als droog, de middagtemperatuur loopt op naar 11 graden en de wind is matig 4Bft.  Ook vrijdag en zaterdag zijn vrij redelijke dagen al neemt op zaterdag de buienkans wel toe. Zondag wordt een ronduit natte dag en ook een koude dag, de middagtemperatuur blijft steken op een graad of 8 á 9.

Op termijn is er ook weinig verbetering in zicht. Elke dag wel een bui en mogelijk met een klap onweer, een middagtemperatuur van rond de 11 á 12 graden gaat april een frisse maand worden.

Reageren via facebook