Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Zonnige start, later meer bewolking

MEDEMBLIK – De dag begint nog met vrij veel zonneschijn maar in de loop van de dag komen er meer wolken onze regio binnendrijven. Uit deze bewolking zal vrijwel geen neerslag vallen, maar een enkel spatje is niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar een frisse 12 graden, waar 14 á 15 graden normaal is voor de tijd van het jaar. De wind is matig 3 á 4Bft en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar een graad of 7.

Het weer voor de rest van de week

Vrijdag overdag 13 graden, kleine kans op een bui en een matige wind uit het westen. Zaterdag neemt de kans op een spatje neerslag toe maar veel zal dit niet zijn, overdag wordt het 10 graden bij een matige wind uit het noordwesten. Ook zondag veel bewolking met een kleine kans op wat neerslag. Overdag wordt het niet veel warmer dan een graad of 10 bij een matige wind uit het noordwesten.

De nieuwe week blijft zoals wij de laatste dagen ook hebben, felle opklaringen afgewisseld door bewolking waar soms een enkel spatje neerslag uit kan vallen, overdag temperaturen van rond de 12 á 13 graden en in de nachten rond de 3 á 4 graden.

Reageren via facebook