Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig maar ook wolken en lekker warm

MEDEMBLIK – Vandaag zullen wij de zon vaak te zien krijgen, wel schuift er zo nu en dan een wolk voor de zon langs maar dat mag de pret niet drukken. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 23 bij een matige zuid/zuidwestelijke wind. Het blijft vanavond ook nog lekker lang zwoel en pas vannacht zal de temperatuur gaan dalen richting de 16 graden.

Ook dinsdag is een warme dag, mogelijk een zomerse dag en doorbreken we weer de grens van 25 graden. De wind draait wel naar het noorden waardoor er wat meer bewolking zal zijn.

Woensdag doen we er mogelijk nog een graadje bij en gaan we richting de 25 á 26 graden maar in de loop van de middag zullen we de eerste tekenen van een verandering in het weer gaan zien. Vanuit het zuiden komen (onweers)buien opzetten maar of ze ook ons halen is nog maar de vraag.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

[signoff[

Reageren via facebook