Groep 8 Geradus Majellaschool verzorgd driegangen lunch ouderen Onderdijk

ONDERDIJK – Menig Onderdijker van de ‘oudere generatie’ ontving onlangs een k(l)eurige uitnodiging op de mat van groep 8 van de Gerardus Majellaschool uit ditzelfde dorp. Zij verzorgden afgelopen vrijdag met elkaar – onder begeleiding van Ron, de beheerder van het Onderdijkse dorpshuis – een driegangen lunch.

Alle kinderen van groep 8 kregen een taak: van boodschappen halen, koken, tafel dekken, jassen aannemen en afruimen tot het verzorgen van een quiz tijdens de gangen door. Aan alles was gedacht; er stonden zelfs mooie herfststukjes op tafel die door de kinderen waren gemaakt bij pompoenenboerderij Hetsen. Iedereen werd keurig welkom geheten door de kinderen en naar de mooi gedekte tafels begeleid. Soms enigszins gespannen en wat zenuwachtig, maar toch verliep alles vlekkeloos.

Zowel de jonge generatie als de oudere generatie heeft ervan genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar! Het wordt een jaarlijks terugkerende activiteit voor groep 8, om zo beide doelgroepen met elkaar in contact te laten komen en ook iets voor een ander te kunnen betekenen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.