16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:24
Medemblik Actueel.

Gemeenteraad Medemblik gaat de boer op.

WOGNUM – Dat is de insteek van de donderdagavond aangebrachte plan van D66 Raadslid Yannick Nijssingh. Op een handje vol trouwe bezoekers van de raadsvergaderingen na is een raadsvergadering een onderwerp bij de inwoners van de gemeente Medemblik die maar weinig publiek trekt.

Ria Manshanden van de GroenLinksfractie kon het niet beter te verwoorden door te stellen dat de politiek droge kost is en geen volle tribunes zal trekken. En dat is nu precies wat de meerderheid van de inwoners van Medemblik ook vinden, saai, langdradig maar vooral veel herhalingen.

Met het plan van D66 moet dit worden opgelost, een paar keer per jaar niet vanuit de raadszaal in Wognum maar vanuit 1 van de 17 kernen in de gemeente Medemblik, dicht bij de inwoners.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?