Kerk Midwoud krijgt nieuwe bestemming als woonhuis en bedrijfspand

MIDWOUD – De verkoop van de kerk in Midwoud door de kerkelijke gemeente Thomas is rond, het gebouw is verkocht aan een echtpaar die van de kerk een woning annex bedrijfspand gaat maken.

Met de verkoop van de kerk in Midwoud is de eerste van de drie te koop gezette kerken verkocht. De kerkelijke gemeente Thomas heeft nu alleen nog de kerk in Twisk en Hauwert in de verkoop staan. Voor de kerk in Twisk waren de onderhandelingen over de verkoop aan een Amsterdamse kunstenaar vergevorderd maar deze trok zich op het laatste moment toch terug vanwege de reistijd naar Amsterdam. De vraagprijs voor de kerk waar ook een woonhuis bij zit is € 475.000,-

Voor de kerk in Hauwert is nog niet veel belangstelling geweest maar met de aankomende open huis van aankomende zaterdag hoopt men veel belangstellenden te trekken en zo ook deze twee kerken nog te kunnen verkopen, de vraagprijs voor de kerk in Hauwert is € 265.000,- . Reliplan die als makelaar fungeert ziet goede kansen, zij hebben een bestand van 3000 geïnteresseerden die graag een kerkgebouw willen kopen. 

De open dagen begint in Twisk om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur, die in Hauwert begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.