23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:04
Medemblik Actueel.

Bingomeester Jan van Vliet draaide de balletjes succesvol rond voor de kledingbank.

MEDEMBLIK – Circa tachtig belangstellenden bezochten afgelopen vrijdag de bingo-avond in het ABC-gebouw, Almereweg 36 in Medemblik en het was een ware prijzenslag. Het aantal deelnemers was minder dan vorig jaar, in die week vonden nog drie bingo-avonden plaats.

Na het inleidende woordje van voorzitter Rinus Huijsen, werd het bingofestijn in handen gelegd van ‘bingomaster’ Jan van Vliet. Deze bingo bestond niet uit een rad met balletjes, maar uit een digitaal apparaat. Ook Jan gaat met de tijd mee. Vrijwel iedereen ging met een prijs naar huis, onder meer diverse dinerbonnen, pizzarette, pakketten levensmiddelen, schemerlamp en flessen wijn. Het bestuur en de vrijwilligers van de kledingbank in Medemblik vonden deze avond geweldig, want de netto-opbrengst van de avond was prima.

De Kledingbank kan financieel weer een tijdje vooruit om alle lasten te betalen, aangezien de instantie géén subsidie krijgt. De bingo-avond wordt zeker volgend jaar weer georganiseerd. Het bestuur bedankt de middenstand, andere gevers, de bingomaster en alle vrijwilligers hartelijk voor de donaties en inzet, die deze bingo-avond mogelijk maakte.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?