Medemblik Actueel.

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)
Evenementen

Open dag Motorclub Gringo’s Medemblik succesvol verlopen

MEDEMBLIK – Het was een komen en gaan van bezoekers zondagmiddag op het clubterrein van  Motorclub de Gringo’s uit Medemblik. De bezoekers konden zich vergapen aan de motoren waarvan de ene nog mooier was dan de andere.

Maar ook aan de inwendige mens en aan de muziekliefhebbers werd gedacht.. Het eten vond gretig aftrek en de rauwe blues/rockmuziek viel bij iedereen in goede aarde. Niet alleen voor de volwassenen was er genoeg te doen maar ook voor de kinderen wist de organisatie genoeg vermaak te organiseren, al met al een succesvol verlopen open dag. 

Na een tijdelijk stop van een paar jaar nu weer een zeer succesvolle open dag waardoor de organisatie weer met grote zin kan gaan beginnen aan de voorbereiding van de open dag in 2017..

Natuurlijk waren wij ook bij deze open dag aanwezig en onze fotograaf Pascal van As maakt onderstaande reportage

 

Reageren via facebook