25 C
Medemblik
14 augustus 2020 01:17
Medemblik Actueel.

Verdiende zege Hauwert’65 op DWOW uit Wieringerwerf

HAUWERT – Soms zijn er van die dagen dat je voelt, dat er iets speciaals gaat gebeuren. En dat gevoel gaf Niels Korrel, toen hij inviel in de uitwedstrijd met DWOW. Het is de 70e minuut bij een stand van 0-0 als hij invalt. H65 is de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar weet dit maar niet uit te drukken in doelpunten. Een assist, een verstuikte enkel en een goal verder zorgde ‘baas’ Korrel ervoor dat er uiteindelijk een klinkende 0-3 overwinning op de borden stond.

De eerste periode zit er bijna op en H65 is terug te vinden op een derde plek. Ondertussen heeft de groep bewezen een volwaardige derdeklasser te kunnen zijn. Sleutelwoorden hierin zijn binnen de groep bekend en we moeten er heel goed van bewust blijven dat we elke wedstrijd weer op nul beginnen en er hard voor moeten werken om een resultaat te behalen. Maar de groep is gretig en heeft plezier met elkaar, getuige ook de derde helft. Komende week wordt er op donderdag 20 oktober om 20.00 uur geoefend tegen tweedeklasser Blokkers in Blokker. Zondag is een vrij weekend, op zondag 30 oktober wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen de nr 4, JVC uit Julianadorp.

  • DWOW – Hauwert’65                    0 – 3
  • Toeschouwers: 115
  • 0-1 Makram Shastawy (Niels Korrel)
  • 0-2 Niels Korrel (Stefan van Diepen)
  • 0-3 Makram Shastawy (Stefan van Diepen)

Opstelling H65: SebastianRedeker, Shady Shastawy, Jeroen Wit, Bas Bennis, Jeroen Houtsma ©, Stefan van Diepen, Makram Shastawy, Thomas Beerepoot (62. Shetiel Dekker), Lars Bakker, Yusuf Durmaz (71. Niels Korrel), Roland Ruijter

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?