17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 21:33
Medemblik Actueel.

Laetitia, Quincy en Niké (Kung Fu Warriors) winnen Rising Stars 2017 (Foto: Ingrid Koning)

Kung Fu Warriors winnen finale Rising Stars

MEDEMBLIK – In een afgeladen volle zaal van het Bon-theater in Medemblik vond zaterdagavond de finale plaats van de Rising Stars competitie. 14 kinderen deden hun best om de jury er van te overtuigen dat zij moesten winnen en dat deden zij dan ook met een ongekend hoog niveau.

Zang,dans, Kung Fu

Zoals op vele talentenshows was ook hier een divers aan optredens, zangers/zangeressen,dansers/danseressen en een heuze Kung Fu act met zwaarden,messen en linten. Waarbij er onderling vooral de hechte vriendschap tussen de deelnemers opviel.

Gezamelijk stonden zij op het podium na afloop het eindoordeel van de jury onderleiding van Minh, eigenaar van Mihn-Zone en de organisator van dit evenement af te wachten. En dat dit bepaald geen makkelijke opgave was vertelde de voorzitter van de jury ook na afloop. ‘Het niveau van deze kinderen is van ongekend hoog niveau, en dat maakte het voor ons deze keer wel heel moeilijk om de juiste keuze te maken,‘ vertelde Mihn aan onze verslaggever.

Kung Fu Warriors pakken hoofdprijs

Maar de jury kwam dan toch na lang beraad met een eindslag, en vond dat Laetitia, Quincy en Niké van de Kung Fu Warriors de winnaars van Rising Stars 2017 moesten worden.

Met een ongekend hoog niveau wisten de drie Kung Fun specialisten de jury en de zaal in extase te brengen. De act met de zwaarden, waarbij levensgevaarlijke stunts werden uitgehaald bracht menigen in het publiek zover dat ze even de ogen sloten uit angst dat het mis ging.

Meedoen

Ook dit jaar starten weer de voorrondes van Rising Stars en ben jij 8 jaar of ouder en ben jij ook ergens goed in, dan kan jij je aanmelden via Mihn-Zone en meedoen aan Rising Stars en wie weet sta jij dan over een jaar ook als winnaar op de planken bij Rising Stars.

Wijbenga

Het Medemblikker bedrijf Wijbenga Medemblik B.V. heeft zich als hoofdsponsor gekoppeld aan Rising Stars. Thomas Wijbenga vertelde na afloop dat hij zich wil inzetten om juist deze jongeren via dit soort talentenjachten een flinke duw in de rug te geven naar een toekomst waarin zij van hun hobby misschien wel hun werk kunnen maken.

Foto: Ingrid KoningFoto: Ingrid KoningFoto: Ingrid KoningFoto: Ingrid KoningFoto: Ingrid KoningFoto: Ingrid KoningLaetitia, Quincy en Niké (Kung Fu Warriors) winnen Rising Stars 2017 (Foto: Ingrid Koning) Foto: Ingrid Koning

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?