Het spookt in Kasteel Radboud….

MEDEMBLIK – – Heb je stalen zenuwen en deins je niet zo snel terug voor zombies, horror clowns, een spookbruid en andere afschuwelijke types? Kom dan vrijdagavond 2 november tussen 19.00 en 00.00 uur naar Halloween Kasteel in Kasteel Radboud. Op eigen risico…

Professioneel neergezet
De eerste editie was twee jaar geleden en krijgt dit jaar opvolging. Met zo’n 50 acteurs van onder andere Talentheater (Hoorn) en Toneelgroep Sint Pieter (Medemblik) wordt Kasteel Radboud op spectaculaire wijze veranderd in een waar horror kasteel. Niet voor niks is de adviesleeftijd vanaf 12 jaar. “Vorige keer werd Halloween Kasteel door de bezoekers qua beleving vergeleken met het soortgelijke professionele event Walibi Fright Nights. Er werd zelfs gezegd dat Halloween Kasteel er niet voor onder deed. Een enorm compliment waar de betrokkenen heel hard en met enorm veel plezier aan werken,” aldus een van de initiatiefnemers Paul Klompe.

Wie sleep jij aan de haren mee naar binnen? Reserveer vooraf tickets voor € 7,50 via halloweenkasteel.nl Tickets zijn beperkt beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent! Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig een drankje te doen in het Kasteel Café. Als je het Halloween Kasteel hebt overleefd…

Reageren via facebook